Allergie dieet basisboeken nu ook als paperback bij de boekhandel

Al enige tijd zijn de allergie dieet basisboeken van AllergiePlatform.nl beschikbaar als downloadbaar e-book. Dat is zo’n succes dat de boeken nu ook als paperback verkrijgbaar zijn bij de boekhandels, zowel in de winkelstraat als online. En natuurlijk via onze site: allergiekookboek.nl, waar je geen verzendkosten voor een adres in Nederland betaald.

De allergie dieet basisboeken nemen een bepaalde voedselovergevoeligheid onder de loep. De boeken die beschikbaar zijn: glutenvrij dieet basisboek, histamine beperkt dieet basisboek, pinda- en noten vrij dieet basisboek, zuivelvrij dieet basisboek, melk-, en ei vrij dieet basisboek, melk-, ei- en soja dieet basisboek. In de boeken niet alleen uitleg over de voedselovergevoeligheid, maar ook boordevol met recepten en menuplannen voor vier weken.

Wanneer de dokter een allergie constateert zijn er diverse uitdagingen die te wachten staan. Zo maar iets weglaten is niet verstandig, alle voedingsstoffen zijn wel nodig! Hoe dat moet, wat goede vervangers zijn en hoe toch kan worden voldaan aan een volwaardig eetpatroon wordt duidelijk aan de hand van de boeken.

 

boeken-v