Allergiebeurs 2017 – impressie

Wat hebben we genoten op de Allergiebeurs! Een overvol programma, mooie stands met nieuwe producten én heel veel oude bekende gesproken.
Op onze stand hebben diëtisten heel veel vragen beantwoord, als alle stof is neergedaald zullen we ze ook op onze site terug laten komen.

Als je bent geweest, dank je wel voor je aanwezigheid! Was je er niet, schrijf dan 1 t/m 4 februari 2018 in je agenda, je wilt het niet missen.

De Allergiebeurs werd tegelijk met de Gezondheidsbeurs georganiseerd, een prima combinatie bleek al snel. Natuurlijk waren niet alle producten die op de Gezondheidsbeurs vertoond werden speciaal geschikt voor mensen met een allergie, maar heel veel wél. Wat zou er volgend jaar echt niet mogen ontbreken? Plaats een bericht onder deze post en laat het ons weten!

Wil je als exposant deelnemen volgend jaar? Neem dan even contact op met mijn collega’s.
Hier een paar beelden ter inspiratie; er staan er nog véél meer op onze Facebook Pagina.

Eén van de lezingen tijdens de allergiebeurs, volgend jaar maar een grotere zaal!
Kookdemo’s: pindasaus zonder pinda, glutenvrije kaaskoekjes en nog veel meer!
Het beantwoorden van uw vragen op onze stand!
Niet alleen voeding, maar ook van alles over huidverzorging was te vinden bij de stand van Parfumvrij.nl.
Wie kent ze niet, de koekjes van Punselie! Heel veel mensen wisten niet dat ze gegarandeerd vrij zijn van pinda’s, noten, kippenei, koemelk, lactose en soja. De koekjes bevatten wel tarwe en zijn dus niet geschikt voor mensen die een glutenvrij dieet volgen.
Iets eten buiten de deur, wetende dat er echt over allergenen is nagedacht, hoe gaaf is dat!