
Op de Allergiebeurs kreeg Marloes Collins het nieuwe boek van Marike Bol overhandigd. Dat moest natuurlijk vastgelegd worden 🙂
Marike gaat in haar tweede boek helemaal op in bakken zonder tarwe. Zoals we gewend zijn van haar is het een vrolijk boek geworden!
BAKKEN IS GEEN THEORIE, JE MOET HET VOELEN EN PROEVEN.

Een kookboek vol die-wil-je-gelijk-maken recepten, tarwe en glutenvrije tips & tricks en een ware bibliotheek op het gebied van verschillende glutenvrije meelsoorten. Gluten, tarwe en lactose vrij bakken hoeft geen straf te zijn, integendeel zelfs…
Bestel hem nu direct hier bij Bol.com, het is echt de moeite waard!
Lees meer:
- Boek ‘lekker zonder allergenen’ van Yves Thomaes Laatst hebben wij het boek van Yves Thomaes ‘lekker zonder...
- Tarwe, tarwezetmeel, zetmeel, of gemodificeerd zetmeel. Tarwe, tarwezetmeel, zetmeel, of gemodificeerd zetmeel. Het zijn allemaal benamingen...
- Allergiebeurs De AllergieBeurs is een gratis toegankelijk driedaags evenement op vrijdag...
- E954 | Sacharine Ook bekend als Sacharinen, Saccharine, Sacharine (i), Calciumsacharinaat (ii), Kaliumsacharinaat (iii),...
- E960 | Steviolglycosiden Ook bekend als Rebaudioside, Stevioside, Honingkruidextract, Stevia-extract. Functie Zoetstof, de zoetkracht...