Dit heb je nodig:
315 gram bloem
1,5 zakje bakpoeder
2 zakjes vanillesuiker
225 gram witte basterdsuiker
150 gram margarine (ik gebruik wajang)
2 dl bubbeltjes water
4 eetlepels poedersuiker
Zo maak je het klaar:
Meng de gezeefde bloem met bakpoeder en suiker. Smelt de margarine en meng het met het water en voeg de bloem/suiker mengsel toe. Klop 5 min.
Baktijd ongeveer (hangt heel erg af van de oven, is echt even zoeken):
Cake 1 uur op 160 graden tot 1 en een kwart uur op 180 graden Cupcakes 30 minuten op 160 graden
Recept is vrij van: koemelk, lactose, kippenei
Tips: om het recept glutenvrij te maken gebruik je een glutenvrije bloem.
Recept is van Natalie Smit, @natalie_smit op twitter.
Lees meer:
- Zuigelingenvoeding op basis van soja even goed voor baby’s als zuigelingenvoeding op basis van koemelk Internationale Groep van kinderartsen bevestigt volledige normale groei en ontwikkeling...
- Hoe vervang je een (kippen) ei in een recept? Je zult maar een lekker recept vinden en er staan...
- Barbie taart met marshmellowfondant Een meisjes verjaardag op de planning en je wilt een...
- Stoofperen Zo lekker, weer aan de slag met stoofperen! Ik heb de...
- Zonnebloem Pitten Pasta – pindakaas zonder pinda Ik heb al eens eerder het recept voor pindasaus zonder...