Ontdek een heerlijk en allergievriendelijk gerecht met ons recept voor biefstuk met chimichurri. Deze smaakvolle combinatie van malse biefstuk en verse kruidensaus zorgt voor een ware smaakexplosie, terwijl we zorgvuldig rekening houden met allergieën. Geniet van een culinaire ervaring zonder compromissen op smaak en gezondheid! Dit recept en meer zoals deze vind je terug in ons SIBO programma.
Biefstuk met chimichurri
Dit recept kun je maken zonder gluten, kippenei, koemelk, lactose, noten, pinda, soja en tarwe.
Dit recept is geschikt voor het SIBO en FODMAP dieet.
Gang: diner
Servings
4
servingsPrep time
10
minutenCooking time
15
minutenIngrediënten
400 gram 400 biefstuk
30 ml 30 olijfolie
Snufje zout
Versgemalen zwarte peper
0.5 0.5 bosje peterselie
20 ml 20 (rode wijn)azijn
1 1 theelepel chilivlokken
Bereiding
- Breng de biefstuk op kamertemperatuur, dep droog en verhit een koekenpan op hoog vuur.
- Voeg de helft van de olie toe en laat dit heet worden voordat je de biefstuk toevoegt. Bak de biefstuk ongeveer 3 minuten op elke kant tot het een mooi bruine kleur heeft.
- Laat de biefstuk 5 minuten rusten en bedek met aluminiumfolie. Breng op smaak met zout en peper.
- Pureer peterselie, rode wijnazijn, chilivlokken, olijfolie en een beetje zout door elkaar voor de Chimichurri. Smeer de Chimichurri op de biefstukken.
Lees meer:
- Biefstuk met chimichurri ...
- Gestoofde witlof met sinaasappel Ontdek een smaakvolle en allergievriendelijke optie met ons recept voor...
- Citroenkip uit de airfryer Zin in een stukje kip bij je salade? Deze kipfilet...
- Gevulde Medjoul dadels met kaas en pistache Zoete verleiding met een hartige twist! Deze gevulde Medjoul dadels...
- Hippe ontbijt bowl Je ziet ze overal, van die hippe ontbijtjes waarbij je...