Cheesy zonder cheese

Ik ken Charlotte Zum Vörde Sive Vörding nu al een paar jaar. In een heel andere setting kwam ik haar voor het eerst tegen, toen al een bevlogen dame. Bij onze hernieuwde kennismaking liet ze me wat kaasjes proeven, zonder dierlijke ingrediënten… Zo lekker! Ik had al langer het idee om eens over haar te schrijven, maar dat kwam er niet van. Nu zag ik haar laatst weer én ze staat in de Food100 lijst, dus de tijd is rijp!

Charlotte zegt: “Ik houd van eten, mensen, dieren en de wereld. Gezellig eten met vrienden en familie, niemand die wordt buitengesloten. Dat is de reden voor mij om puur biologisch en plantaardig eten te maken, zodat iedereen lekker mee kan doen. Ook de mensen met dieetwensen en allergieën. Het doel achter Charly’s is om een positieve impact te maken voor mens, dier en milieu!”

De producten van Charly’s All is Fair zijn vrij van:
● lactose
● koemelk
● kippenei-eiwit
● soja
● suiker
● gluten
● e-nummers
● geur- kleur- en smaakstoffen

Vol van pure ingrediënten zoals cashews, kokosolie, azijn, kruiden, specerijen en liefde natuurlijk.

Ben je gek op kaasjes zoals boursin, cheddar, geitenkaas, roquefort etc maar laat je ze staan bijvoorbeeld vanwege de koemelk? Dan moet je de Charly All Is Fair varianten echt eens gaan proeven! Meer informatie kan je vinden op de website charlysallisfair.nl/producten/