Chocolade cakejes

Met eenvoudige ingrediënten en een smeuïge textuur bieden deze cakejes een heerlijk alternatief voor traditionele gebakjes. Geniet van een verwenmoment zonder zorgen over allergieën!

Chocolade cakejes

0.0 van 0 stemmen
Porties

4

personen
Kooktijd

25

minuten

    Ingrediënten

    • 200 gr glutenvrije meel

    • 60 gr ahornsiroop

    • 200 gr lactosevrije melk

    • 1 banaan

    • 200 gr pure chocolade

    • Topping 4 el gezouten karamelsaus (vind dit recept in week 1) of 4 el ahornsiroop

    Directions

    • Verwarm een oven voor op 180 graden.

    • Mix in een blender de glutenvrije meel, ahornsiroop, lactosevrije melk en de banaan tot een glad beslag.

    • Voeg ¾ toe aan een schaaltje en strooi hierna de chocolade in het midden, schenk het resterende beslag hierover.

    • Bak deze voor 18 tot 22 minuten gaar, laat deze hierna 10 minuten afkoelen.

    • Verwijder de cake van de schaal en schenk hierover de karamelsaus of ahornsiroop.