Dit heb je nodig:
75 gram bloem, bijvoorbeeld Schar Mehl
85 gram suiker
50 gram toegestane boter, gesmolten
3 eieren
2 theelepels maïzena/custardpoeder
2 eetlepels cacao
Zo maak je het klaar:
Bedek de bodem van een hoge schaal (diameter ca. 15 cm) met bakpapier (de rand niet invetten).
Klop de eieren met de suiker schuimig. Schep de bloem en de maïzena er door. Roer tenslotte de cacao en de boter erdoor. Doe het deeg in de vorm. Stel de magnetron in op 600 watt en bak de taart in 5-6 minuten gaar.
Tip:
Geen koemelk of lactose? Gebruik plantaardige margarine.
Mag je wel gluten? Dan kan je tarwebloem gebruiken.
Versier de taart mooi of snijd hem doormidden en besmeer met een lekker jam.
Dit recept is vrij van: Gluten, Tarwe, Pinda, Noten (eventueel Koemelk- en Lactosevrij te maken)
Lees meer:
- Chilisaus Dit heb je nodig: 1 el olijfolie mespuntje asafoetida 3 takjes...
- Kippenbouillon Dit heb je nodig: 1 kg kip, ik had 3...
- Kwarktaart Dit heb je nodig: 1 rol koekjes, bijvoorbeeld Glutafin Biscuits...
- Basissaus Dit heb je nodig: 25 gram boter / wayang 250...
- Hemelse zoute caramelsaus Heb je dat wel eens? Dat je een recept test...