Deze klassieke sandwich is een ware traktatie! Perfect voor een snelle lunch of een makkelijke optie voor het diner, deze veelzijdige lekkernij is gegarandeerd een hit.
Servings
1
servingsPrep time
10
minutenCooking time
20
minutenIngrediënten
3 sneetjes glutenvrij brood
2 el mayonaise
2 plakjes bacon
1 ei
handje sla
1 tomaat
50 gr (glutenvrije) naturel chips
Bereiding
- Rooster de boterhammen en besmeer ze met de mayonaise.
- Bak de plakjes bacon in een hete pan, leg ze na het bakken op een stukje keukenpapier om het overtollige vet te absorberen.
- Kook het ei in 8 minuten hard, pel het en snijd in plakjes.
- Was de sla en snijd de tomaat in dunne plakjes.
- Leg op 1 boterham een beetje sla met daarop plakjes tomaat. Leg er nog een sneetje brood op, beleg deze met de plakjes ei en de bacon. Dek af met de derde boterham, snijd diagonaal door voor een echt sandwich-effect en steek een prikker in beide stukjes.
- Serveer met de chips.