De Blije Boterham

Ook wij eten niet altijd gezond hoor! Soms staat een lekkere boterham met pasta gewoon op het menu. Niet elke dag, maar het hoeft ook niet elke dag mager broodbeleg met komkommer en tomaat te zijn toch?

Er zijn drie nieuwe boterhamsmeersels van #deblijeboterham op de markt en die zijn zo lekker dat ik het graag met je deel. Ze zijn zeker niet voor iedereen geschikt, zie de allergenen:

Smeuïge Muisjespasta bevat melk en hazelnoot, kan sporen bevatten van granen, soja en ei.
Romige Kokos bevat melk, kan sporen bevatten van tarwe, ei, soja en noten.
Caramel Stroopwafel bevat tarwe, melk, soja, kan sporen van noten bevatten.

Dit is wat Dennis van de Blije Boterham over de allergenen zegt:

Omdat we een klein merk zijn hebben we geen eigen fabriek maar besteden we de productie uit aan een fabriek waar verschillende boterhampasta’s gemaakt worden, dan krijg je automatisch ook mogelijk sporen van de ingrediënten van deze recepten. Overigens voldoet deze fabriek aan alle strenge eisen omtrent voedselveiligheid. De kans dat je last krijgt van de sporen van de allergenen is heel klein, maar voor de zekerheid vermelden we alle allergenen die in de fabriek gebruikt worden omdat we elk risico willen uitsluiten dat mensen last krijgen van allergische reacties. Wij willen hier volledig transparant in zijn.

Wat zijn ze wel?

  • Rijk aan onverzadigde vetten
  • Zonder conserveringsmiddelden
  • Zonder kleurstoffen

En zoals gezegd, ze zijn dus erg lekker! Ze zijn te koop bij de Albert Heijn en kosten € 2,29 per pot. Een leuk alternatief voor de chocopasta of de van-je-brood-af-rollende-muisjes.