Fructose- en lactose-intolerantie?

Ben je op zoek naar een boek wat je kunt gebruiken als je last hebt van een fructose en lactose intolerantie? Dan moet je zeker dit boek van Lindy en Francis gaan bestellen!

Dit overheerlijke kookboek van moeder en dochter Van Arkel laat zien dat een voedselintolerantie én lekker eten heel goed samengaan. Na haar scooter-ongeluk in 2014 is het lang onduidelijk waarom Lindy van Arkel zich lichamelijk zo slecht voelt. Als een jaar geleden eindelijk de diagnose fructose- en lactose-intolerantie komt, stort haar wereld in. Ze moet haar eetpatroon radicaal veranderen. Haar moeder Francis bedenkt al meer dan 20 jaar recepturen én is diëtist. Geluk bij een ongeluk?  Zij ontwikkelt speciaal voor haar dochter talloze maaltijden, soepen, chocoladelekkernijen, snacks, koekjes en gebak om volledig klachtenvrij van te kunnen genieten. Lintolerantie is een boek om samen met vrienden en familieleden, met óf zonder voedselintolerantie, van te genieten. Met duidelijke stap-voor-stap recepten en oogstrelende fotografie.

Extra koken door een voedselintolerantie is er dus niet meer bij, want met de overheerlijke recepten in dit boek eet iedereen aan tafel mee!