Gevulde broodjes

HLA-3 (1)

Gevulde broodjes

0 van 0 stemmen
Porties

4

personen
Kooktijd

30

minuten

    Ingrediënten

    • 4 harde (kaïser)broodjes

    • 400 gr rundergehakt

    • 2 rode paprika's

    • 100 gr linzen, uit blik

    • 4 el tomatenpuree

    • 2 tl Italiaanse kruiden

    • 2 tl peper

    • 2 tl zout

    • 4 lente-uitjes (groene deel)

    • 280 gr rauwkost

    Directions

    • Verwarm de oven voor op 180 graden.

    • Snijd het bovenkantje voorzichtig van het broodje af.

      Hol het broodje uit met een lepeltje of met je vingers.

    • Verhit een pan en bak het gehakt al omscheppend rul.

    • Was de paprika en snijd in stukjes.

    • Voeg de paprika en de linzen toe aan het gehakt en bak een paar minuten mee.

      Voeg de tomatenpuree, Italiaanse kruiden, peper, zout en optioneel chili toe.

    • Proef het gehaktmengsel en voeg naar smaak extra kruiden toe als dit nodig is.

      Doe de vulling in de uitgeholde broodjes en bak voor 5-10 minuten in de oven.

    • Verdeel voor je ze serveert wat ringetjes lente-ui over het broodje.

      Serveer met een rauwkostsalade naar wens.