Geniet van deze verrukkelijke Griekse pastasalade! Een heerlijke mix van volkoren pasta, sappige cherrytomaten, knapperige komkommer en romige feta, afgemaakt met een frisse dressing van olijfolie, rode wijnazijn en oregano.

Griekse pasta salade
Dit recept kun je maken zonder kippenei, noten, pinda en soja.
Gang: Lunch, bijgerecht
Servings
2
servingsPrep time
15
minutenCooking time
10
minutenCalories
549
kcalIngrediënten
200 gr 200 volkoren pasta
2 2 el olijfolie
2 2 el rode wijnazijn
2 2 tl gedroogde oregano
300 gr 300 cherrytomaten
80 gr 80 olijven
1 1 komkommer
1 1 rode ui
100 gr 100 feta
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng in de tussentijd de olijfolie, azijn en oregano door elkaar voor de dressing.
- Giet de pasta af en laat het even afkoelen. Verdeel de dressing door de pasta heen.
- Snijd de cherrytomaten, olijven, komkommer, ui in kleine stukjes. Meng dit door de pasta heen.
- Garneer de salade met de verkruimel de feta.