Haal de zeelucht via Salin luchtreiniger in uw huis

Heeft u ook zo’n last van een snurkende partner? Last van ademhalingsproblemen door hooikoorts of een allergie voor huisstofmijt of dieren? Of heeft u weleens last van hoofdpijn, vermoeidheid of branderige ogen als u thuiskomt? Salin reinigt de lucht door middel van ionisatie, is laag in energieverbruik en zorgt voor een heerlijk schoon, zilte zeelucht in uw huis.

Wat doet Salin luchtreiniger?

De luchtreinigers van Salin zorgen dat u makkelijker kunt ademen. Dit doet het apparaat door de kwaliteit van lucht te verbeteren door hele fijne stofdeeltjes zoals bacteriën, pollen, sigarettenrook, uitwerpselen van de huismijt, huidschilfers, sporen en schimmels door middel van ionisatie te elimineren. Salin luchtreiniger bootst de lekker schone, zilte zeelucht in uw kamer na. De luchtreinigers zijn geen vervanging voor medische behandelingen maar kunnen worden gebruikt als alternatief hulpmiddel.

Hoe werkt Salin Luchtreiniger?

De lucht bestaat uit positieve en negatieve ionen. De natuur creëert negatieve ionen door processen als zuurstofvorming, onweer, oceaangolven, watervallen. In de omgeving van bossen, bergen, zoutgrotten, watervallen en de zee komen dan ook veel negatieve ionen voor. Door verstedelijking wordt de natuurlijke productie van negatieve ionen verhinderd, waardoor het balans tussen atmosfeer en aarde wordt verstoord. Zo zijn er langs het strand ongeveer 2000 negatieve ionen per cm3 aanwezig, en zijn er in een appartement of kantoor in de stad maar 50 negatieve ionen per cm3 in de lucht.

Salin luchtreiniger boost de natuurlijke balans tussen positieve en negatieve ionen na door bacteriën, virussen, schimmels, sigarettenrook, pollen, fijne stofdeeltjes en nare luchtjes te elimineren. De negatief geladen micro zoutkristallen zorgen ervoor dat positieve ionen zwaar worden en neerslaan. Doordat de stofdeeltjes uit de lucht verdwijnen, komen ze niet meer in de luchtwegen terecht. De zoute microkristallen kunnen diep in de longen doordringen, reinigen deze en openen de luchtwegen. Het zout werkt tevens ontstekingswerend, antibacterieel en bevochtigt de luchtwegen. De zilte zeelucht die Salin verspreidt, heeft ook nog een ontspannende werking op het lichaam.

Voor wie en waarvoor is de luchtreiniger?

De luchtreiniger is geschikt voor iedereen die een schonere lucht in huis of op de werkplek wil. Ideaal voor mensen die vlakbij drukke wegen of wonen, in huis roken, allergieen hebben of huisdieren hebben.
Verschillende klinische studies tonen aan dat het gebruik van Salin ® luchtzuiverend apparaat belangrijke medische gevolgen heeft:

[custom_list style=”list-1″]

  • De kwaliteit van lucht verbetert doordat stof, schimmel, sigaretrook, slechte geuren worden geëlimineerd;
  • De weerstand van het lichaam wordt hoger;
  • Hooikoorts, allergie voor huisstofmijt of dieren kunnen minder worden of verdwijnen;
  • Klachten bij astma, COPD en andere ademhalingsziekten kunnen verminderen;
  • Angsten en depressies kunnen verminderen of verdwijnen;
  • Ziektes als verkoudheden en griep kunnen worden voorkomen;
  • Oorinfectie bij kinderen (Otitis Media);
  • Vermindert het snurken en bevordert een goed nachtrust;
  • In het land van herkomt gebruiken sporters het om hun longcapaciteit te vergroten en om hun algemene immuniteit van de luchtwegen op te bouwen

[/custom_list]

Hoe gebruikt u de luchtreiniger?

Salin luchtreiniger is voor alle leeftijden geschikt. Belangrijk is dat het toestel op hoofdhoogte, binnen een straal van 1,5 meter te plaatsen, omdat dit de hoogste therapeutische werking heeft op het ademhalingssysteem. U stopt de stekker in het stopcontact en Salin doet al het werk voor u. Binnen een uur van activering is uw ruimte allergievrij!
De aanbevolen blootstelling aan de zoute lucht is 8 tot 10 uren per dag/nacht! De luchtreiniger is stroombesparend met een energieverbruik van 10 Watt.
Het apparaat is leverbaar in twee maten. Salin S2 is geschikt voor ruimtes tot 40m3 (16m2). Salin Plus is aan te raden voor mensen met ernstige ademhalingsziekten omdat er 3x meer zouten in zitten dan in de Salin S2. De Salin Plus werkt tot 150m3 (kamer van 60m2).

Geschreven door Tiffany Pinas