Thuis op professionele manier je haar verven met zo min mogelijk schadelijke stoffen? Het kan!

WECOLOUROp de gezondheidsbeurs in Utrecht liep ik tegen de stand aan van WECOLOUR. Ze waren in de stand mensen aan het verven met een nieuw product. Voor veel mensen die last hebben van een huidallergie is het verven van het haar best een probleem door al die schadelijke stoffen die erin zitten, en niet iedereen kan ook tegen henna. Na even met hen gesproken te hebben heb ik een pakket gekocht en thuis mijn haar behandeld. Het werkt echt heel eenvoudig en blijft ook na zes wasbeurten nog steeds erg mooi. Het zal niet voor iedereen geschikt zijn, er zitten nog wel wat mogelijke allergenen in, maar het is zoals ze zelf zeggen met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Wil je dit een keer testen? Dan hebben we een leuke actie voor je! Je kunt één van de 10 pakketten winnen! Lees verder hoe je kunt meedoen.

WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder de verfpakketten van de drogisterij of de dure kappersbehandeling. Je haar verven wanneer het jou uitkomt met de kwaliteit van de verf die de kapper gebruikt of nog beter. De haarverf voor thuisgebruik is zo puur mogelijk en zonder ammonia, sls, resorcinol, parabenen en PPD (maar bevat wel TDS en een beetje parfum). Op de site van WECOLOUR staat een handige kleurentool en kun je kiezen uit 11 kleuren. Via een paar simpele stappen kom je bij de verf en de kleur die voor jouw haar geschikt is.
Het resultaat is er: gezond, glanzend haar met een mooie (grijs)dekking!

WECOLOUR is As pure as possible wil zeggen dat de haarverf zo puur mogelijk is. Haarverf is een chemisch product, vandaar dat we zeggen as pure as possible. In de haarverf van WECOLOUR zit geen ammonia, PPD, parabenen, resorcinol en sls. PPD is een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in permanente haarkleurproducten. Er zijn mensen die allergisch zijn voor PPD en tijdens het verven een allergische reactie krijgen. KleurenkaartDat is de reden waarom wij een variant van PPD gebruiken, namelijk TDS (Toluene-2.5 Diamine sulfaat). Dit is, net als PPD, een kleurstof, maar geeft veel minder kans op allergische reacties en is veel minder schadelijk dan PPD.

Er zijn 11 haarkleuren die varieren van donkerbruin tot hoogblond. Ze hebben dezelfde haarkleur nummers aangehouden die je waarschijnlijk al kent. De haarkleuren die ze aanbieden zijn: donkerbruin (3.0), bruin (5.0), chocolade bruin (5.7), lichtbruin (6.0), koperrood lichtbruin (6.64), hazelnoot lichtbruin (6.71), donkerblond (7.0), caramel donkerblond (7.7), hazelnoot blond (8.31), licht zandblond (9.13), zeer licht asblond (11.1).

Win één van de 10 pakketten!

Wil jij kans maken op een van de tien pakketten die wij weggeven? Geef aan welke kleur je zou willen in de reacties en wie weet bij jij een van de gelukkigen! Op 14 maart maken we de winnaars bekend.

Op de website van WECOLOUR kan je de verf ook direct aanschaffen voor € 19,95, maar als je nu een account aanmaakt krijg je maar liefst € 10,00 korting op je eerste bestelling!

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd Karin, Elise, Marian, Bernadette, Kitty, Denise, Diana, Lucie, Lisette en Marianne, jullie hebben gewonnen! Kijk in je email wat je moet doen 🙂