Iedere glutenvrije bakker zegt natuurlijk dat zijn / haar brood echt lijkt op ‘normaal’ brood waar wel gluten in zitten. Zo ook onze Zeeuwse Happy Bakers. Over smaak valt niet te twisten, maar het is inderdaad een prima brood.
Het brood moet thuis even afgebakken worden, 10 minuten in de oven. De textuur is echt prima, maar wat echt heel fijn is, er zit lang niet zoveel suiker en zout in als bij andere glutenvrije merken. Het brood is ook nog lactosevrij, dus dat maakt het geschikt voor een nog grotere doelgroep.
Bij de Free From Food Expo in Barcelona vroegen we naar hun geheim:
Lees meer:
- Gluten- en lactosevrij genieten – Viviane Vaes Soms worden mooie boeken ons gewoon in de schoot geworpen....
- Ragout – gluten- en lactosevrij Ik kan er erg van genieten, een goede ragout. Zeker...
- Geen brood(jes) meer tijdens het FODMAP arm dieet? Echt niet! Brood is bijna niet meer weg te denken uit onze...
- Bruin brood in de BBM Dit heb je nodig: Voor een brood van 450 gram...
- Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en arm aan suiker. Zoals beloofd bespreek ik vandaag het kindertraktatieboek van Viviane Vaes...