Je ziet ze overal, van die hippe ontbijtjes waarbij je je vingers (en ogen) niet af kunt houden. Maar is het ook makkelijk om het geschikt te maken voor als het glutenvrij, FODMAP arm of lactosevrij moet eten? Ja zeker! Wat dacht je van deze optie:
Maak van de helft van de banaan dunnen plakjes, prak de rest van de banaan. Doe de yoghurt samen met de geprakte banaan in de blender en mix het goed door. Schenk de yoghurtmix in een kom en garneer met de overgebleven plakjes banaan en de granola mini’s. Verdeel de limoenrasp over je kom. Eet smakelijk!
Tip:
De granola mini’s bevatten een aantal FODMAPs. Maar… je gebruikt voor een bowl maar 1 zakje van 24 gram, daarom blijft de hoeveelheid FODMAPs ruim onder de oranje limiet!
Dit recept is:
pinda vrij
low FODMAP
tarwe vrij
soja vrij
SIBO geschikt
notenvrij
lactose arm
koemelk vrij
kippenei vrij
histamine arm
fructose arm
glutenvrij
Heb je een vraag over onze cursussen of over de vergoeding? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Deze website gebruikt analytische cookies. Mogen we ook marketing cookies in je browser opslaan om de website nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk!' Meer over de cookies kun je lezen in onze privacyverklaring.Tuurlijk!NeePrivacy policy