Hoe haal je het beste uit een amandel?

Alpro Drink Almond 1LMet de nieuwe Alpro Amandeldrink, Hazelnootdrink en Rijstdrink kan iedereen op elk moment genieten van een heerlijke, plantaardige, drinkvariatie. Alle drinks van Alpro zijn van nature lactose- en koemelkvrij, zijn vrij van zuivel, gluten en tarwe en vrij van kunstmatige zoet- en kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Deze drinks zijn niet alleen geschikt voor mensen die een alternatief zoeken binnen zuivel, omdat zij een koemelkallergie hebben, lactose-intolerant zijn of een (volledig) vegetarisch eetpatroon hebben, maar juist ook voor nieuwsgierige mensen die open staan voor plantaardige producten en voor nieuwe ontwikkelingen; mensen met passie voor voeding die compromisloos een uitstekende plantaardige variatie zoeken. 

Amandeldrink

Wist je dat amandelen al heel lang gegeten worden? De noot werd ooit gevonden in het graf van Toetanchamon uit de 14e eeuw. Amandelen behoren tot de “superfoods”. Ze zijn niet alleen gezond, maar ook voedzaam.

Amandeldrink, zowel verkrijgbaar in vers als in houdbaar, is niet alleen een dorstlesser, maar kan ook worden gebruikt als ingrediënt in recepten, in de koffie, in ontbijtgranen of in de pap.

De Alpro Amandeldrink is een bron van calcium, vitamines B2, B12 en D en de antioxidant vitamine E (allen voorzien in 30% van de ADH bij inname van één glas van 200 ml).Alpro Fresh Drink Amandel met koekjes low resolution

 

Hazelnootdrink

Energiedip in de ochtend of lekkere trek na een stevige boswandeling? Verwen jezelf met een groot glas, gekoelde Hazelnootdrink en proef de rijke smaak van hazelnoten en de lichte romige textuur. Met 56 calorieën per glas en weinig verzadigde vetten is Alpro Hazelnootdrink een verfrissende, heerlijke en veelzijdige keuze die perfect in een bewuste levenswijze past.

De drink bevat geen soja, lactose of dierlijke vetten en is een bron van calcium, vitamine B2, B12 en D en de antioxidant vitamine E (allen voorzien in 30% van de ADH bij inname van één glas van 200 ml).

 

Alpro Rijstdrink Original en Alpro Rijstdrink light

Alpro Rijstdrink Original is een heerlijke, lichte en lactosevrije dorstlesser. De drink is gemaakt van rijst van hoge kwaliteit. Dankzij de natuurlijke, lichtzoete smaak is er geen suiker aan toegevoegd. Voor wie extra op de calorieën wil letten is er de Alpro Rijstdrink Light. Bevat 66 kcal per glas (van 200 ml).

De Rijstdrinks bevatten geen soja en noten en zijn een bron van calcium en vitamine B12 en D.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.alpro.com of www.plantaardigplan.nl

Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.
Vitamine E helpt je lichaam te beschermen tegen oxidanten.