I’m a Foodie Volkoren Granola

Zie je ook vaak door de bomen het bos niet meer? Wat is nu een goed ontbijtproduct en wat niet? Waar zit niet te veel overbodige ingrediënten in?
De diëtisten van het platform I Am Foodie hoorde die vraag ook vaak. Vandaar dat ze hun eigen ontbijt granola hebben ontwikkeld. Echt zo gaaf, bevalt je iets niet: doe er wat aan. Top.

Je kunt natuurlijk de meest verrukkelijke granola’s zelf maken, maar soms het is het lekker om iets kant-en-klaar te hebben, en als je dan ook nog eens zeker weet dat het géén suiker bevat en wél volkoren granen dan is de keuze niet lastig.

Wij eten hier thuis graag bij het ontbijt yoghurt of kwark met muesli of granola. Dus moesten we deze ook even proberen! Het is te koop bij Body & Fit shop.

Op de verpakking staan uiteraard de ingrediënten en allergenen. Maar we hebben nog even een extra navraag gedaan voor je met betrekking tot alles wat er juist niet op het etiket staat. En dat maakt het product alleen nog maar beter! Bestel de 100% volkoren granola nu zelf ook en ga zlef ook proeven!

Zie voor de allergenen onderstaande tabel: