Kok Experience; een leuk dagje uit!

Een dagje uit met je kinderen naar een indoor speelparadijs, maar jij of zij hebben een intolerantie of allergie? Kok Experience in Harderwijk houdt er rekening mee!

Vaak ben je tijdens een dagje uit met de kinderen voornamelijk aangewezen op junkfood; patat en snacks, pannenkoeken of veel snoep en zoetigheid. Bij de bereiding hiervan wordt vaak geen – of weinig – rekening gehouden met intoleranties of allergieën. Dit kan komen door gebrek aan kennis maar het kan ook een tekort aan juiste faciliteiten zijn. Gelukkig wordt er in Harderwijk met je meegedacht voor een onbezorgde dag plezier!

Kok Experience

Naast dat het een speelparadijs is, kun je bij Kok Experience ook lasergamen en naar de bioscoop(Kok Cinemax) gaan. Voor het kleiner en groter publiek een leuk dagje uit!

In het restaurant kun je lunchen en dineren. Je kunt er terecht voor o.a. een high tea, spareribs of onbeperkt tapas. Aan mensen met een intolerantie of allergie is gedacht; er is namelijk een goede allergenenkaart die je kunt inzien. De gerechten worden vers bereid door de kok en zijn daarbij ook nog eens biologisch! Gezond en zonder toegevoegde/ongewenste stoffen dus. Elk gerecht kan aangepast en op maat gemaakt worden voor de gasten. Indien nodig komt de chef zelfs bij je aan de tafel om je wensen door te spreken.

Voor mensen met een glutenintolerantie is er een speciale en zeer uitgebreide glutenvrije menukaart. Het glutenvrije brood wordt in een aparte oven gebakken, net als de patat in een aparte friteuse gebakken wordt. Ben je dol op pannenkoeken? Ook deze zijn glutenvrij en lactosevrij te verkrijgen. Het brood is bereid zonder ei en er is sorbetijs beschikbaar voor mensen met een lactose intolerantie. Het is – net als bij andere eetgelegenheden – wel handig om bij je reservering aan te geven dat je een allergie of intolerantie hebt. Zo kan ook (de kok van) Kok Experience zich op je komst voorbereiden. Hier kun je een kijkje nemen op de kaart.

Kinderfeestje met allergie?

Je kunt bij Kok Experience een geweldig verjaardagsfeestje vieren! In geval van een voedselovergevoeligheid kun je dit doorgeven zodat er aanpassingen gedaan worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schaaltje fruit in plaats van cake. Neem je ook je baby mee? Dan zijn er zelfs potjes met fruithapjes beschikbaar.
Kok Experience biedt een fijn overzichtelijke speelruimte voor de kinderen en er worden speciale activiteiten georganiseerd. Te denken aan kastelen bouwen en een disco met de twee mascottes Koko en Kiki.

Wat wil je nog meer om je feestje, of gewoon deze zomervakantie te vieren?!

Klinkt dit als muziek in je oren en word je hier helemaal happy van, kijk dan eens op de site!
Veel plezier deze zomervakantie!