Start je dag met een gezonde en heerlijke lactosevrije kwark! Een smakelijke mix van fruit, kaneel, pecannoten en een optionele zoete twist met keukenstroop of zelfgemaakte karamelsaus. Probeer het nu en laat je smaakpapillen verrassen!
Kwark met kiwi en banaan
Je kunt dit recept maken zonder lactose, gluten, pinda, kippenei, soja en tarwe.
Gang: ontbijt
Servings
4
servingsPrep time
30
minutenCooking time
40
minutenCalories
300
kcalIngrediënten
1 l lactosevrije kwark (In plaats van lactosevrije zuivel kan je ook kiezen voor een plantaardige variant op zuivel)
4 tl kaneel
4 bananen
4 groene kiwi’s
4 el keukenstroop
100 gr pecannoten
Bereiding
- Doe de lactosevrije kwark in een schaal en meng de kaneel hier doorheen.
- Snijd de banaan en kiwi in kleine stukjes en verdeel dit over de kwark.
- Hak de pecannoten fijn en besprenkel de kwark hiermee en met de keukenstroop.
Lees meer:
- Kwark met kiwi en banaan ...
- Kwarktaartje zonder… kwark Alpro heeft een nieuw product, plantaardige variatie op kwark. Dat...
- Boerenkool met … kiwi en banaan smoothie Dit heb je nodig: 4 boerenkoolstukjes uit diepgevroren pak 2...
- Gevulde Medjoul dadels met kaas en pistache Zoete verleiding met een hartige twist! Deze gevulde Medjoul dadels...
- Kwarktaartje Zelf een kwarktaartje maken is zó eenvoudig! Je hebt alleen...