Lekker zonder koemelk – nieuw boek

Ik kreeg dit mailtje van Erica:

Mijn liefde voor koken werd extra aangewakkerd toen ik ben gestopt met het gebruik van koemelkproducten vanwege lichamelijke klachten. Alle recepten van gerechten die ik in de loop van de jaren had gemaakt heb ik omgezet naar koemelk- en lactosevrij. Zo kan ik nu weer genieten van al het lekkers wat ik vroeger ook at.
Om anderen met een koemelkallergie en/of lactose intolerantie te helpen heb ik een gedeelte van de lekkerste recepten gebundeld in dit kookboek. Het heet “Lekker zonder koemelk

Omdat ik ook zo ooit begonnen ben, vind ik het leuk het boek in de spotlights te zetten op AllergiePlatform.nl. Dit schrijft Bol.com erover:

lekkerzonderkoemelkHeerlijke gerechten zonder koemelk en lactose, de recepten in dit kookboek laten zien dat iedereen lekker kan eten, ook met een koemelkallergie of lactose intolerantie. De foto’s prikkelen je smaakpapillen en de tips bij de recepten geven ruimte voor eindeloze variatie.

Dit kookboek bevat basisrecepten voor pizza en pasta, soepen, ovengerechten, allerlei heerlijk gebak en verscheidene desserts waar je van kan genieten, met én zonder koemelkallergie.

Wil je het bestellen?
Dat kan eenvoudig bij o.a. Bol.com.