Living with allergies

Dit vrolijk blauwe boek van Emma Amoscato, een voormalig journaliste, bevat alles wat je kunt wensen tijdens jouw zoektocht naar goede informatie: een praktische aanpak, tips en interviews met experts op allergiegebied.

Wil jij ook weten hoe jij met jouw (vermeende) allergie om moet gaan, van het eerste zoekmoment tot de diagnose en dagelijkse handelingen? Wellicht heeft je kind een allergie en start hij eerdaags op school; hoe kun je hem dan een veilige omgeving bieden? Of denk eens aan die vakantie die je niet aandurfde wegens je allergie, dat is echt een goed idee om gewoon te doen!

Glas half vol

Dit boek benadert allergie, net zoals wij dat bij AllergiePlatform doen, op een positieve manier; wat zijn jouw mogelijkheden met en niet alleen je beperkingen door allergie.

Dit Engelstalige boek Living with allergies (ISBN 1526732211) telt 121 pagina’s, is oa verkrijgbaar bij Bol.com voor slechts €19,49

Win één van de vijf boeken!

We mogen maar liefst 5 boeken weggeven! Wil je kans maken? Laat dan even weten waarom jij het boek moet winnen in een reactie onder dit bericht!