kropje babysla
1 mango
handje gekookte sperzieboontjes
100 gram kipfilet (beleg)
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel mango azijn (gekocht bij Foodelicious)
Zo maak je het klaar:
Was de sla, haal de onderkant eraf en snijd het kropje in drieën. Snijd de mango in smalle partjes. De plakje kipfilet in reepjes snijden. Meng in een kom de olijfolie en de mangoazijn. Doe de ingrediënten in een schaal en schenk de dressing er over. Laat de dressing ongeveer 15 minuten intrekken en serveer!
Tip:
Ook erg lekker met wat (afgekoelde) toegestane spiraalpasta en, als je dat mag, stukjes mozzarella.
Dit recept is vrij van: Gluten, tarwe, kippenei, koemelk, noten, pinda en soja
Lees meer:
- Krieltjes tonijn salade – laag FODMAP Dit heb je nodig: klein zakje krieltjes klein zakje...
- Chilisaus Dit heb je nodig: 1 el olijfolie mespuntje asafoetida 3 takjes...
- Basissaus Dit heb je nodig: 25 gram boter / wayang 250...
- Preisoep Even een soepje maken. Bij mij thuis worden ze er...
- Hemelse zoute caramelsaus Heb je dat wel eens? Dat je een recept test...