Glutenvrij uit eten in Middelburg

Ga je binnenkort op vakantie of een dagje naar Zeeland? Dan mag je zeker de hoofdstad Middelburg niet overslaan, je kunt hier namelijk terecht bij hele leuke restaurants om lekker glutenvrij uit eten te gaan!

Met lekker weer op het terras lunchen!

Bij De vriendschap en bij Brooklyn kan dat heerlijk. Ze hebben hier heel veel glutenvrije opties, bijna alles wat op de kaart staat is ook glutenvrij te krijgen. En als het wat slechter weer is kun je natuurlijk ook gewoon lekker binnen gaan zitten.
Voor een glutenvrije lunch kan je heel goed bij De drukkerij terecht, als je lekker gegeten hebt kan je daarna gelijk een rondje door de drukkerij lopen. Dit vind ik zelf een heel erg leuke combinatie.

Is het al tijd voor het diner?

Bij De tamboer en bij Hildernisse kun je heel goed terecht voor een lekkere glutenvrije maaltijd. De tamboer is een steakhouse en hier kun je dus vooral veel verschillende soorten vlees genieten! Eigenlijk al het vlees is ook glutenvrij te krijgen. Bij Hildernisse serveren ze veel visgerechten, ook deze gerechten zijn bijna allemaal glutenvrij te krijgen.

Heb je misschien zin in Italiaans eten?

Dan ben je bij La piccola Italia aan het juiste adres, hier hebben ze verschillende heerlijke glutenvrije opties. Ook van de Griekse keuken kun je in Middelburg genieten, bij Onassis zijn ze heel goed op de hoogte van glutenvrij eten en het wordt heerlijk bereid.

Ook het lekkers niet vergeten…

Bij De juf kun je genieten van een glutenvrije high tea. Deze lekkere high tea bestaat onder andere uit deze heerlijke zoete hapjes: een stukje brownie, millionaire’s shortbread, citroencarré, quinoareep en een kokosmakroon. Je kunt bij de juf ook glutenvrij gebak en/of koekjes kopen. Dus sowieso leuk om even naar binnen te lopen!
Honeypie – Het vrolijkste en gezelligste theehuis in Middelburg – verkoopt op sommige dagen glutenvrij gebak, houd hiervoor de website in de gaten of even bellen kan natuurlijk ook!
Wat ik bij alle restaurants aanraad, is van tevoren even te bellen om te reserveren. Geef bij de reservering duidelijk aan dat je glutenvrij eet (vanwege coeliakie), dit zodat ze hier goed rekening mee kunnen houden!