Een extraatje voor in je salades? Deze smaakvolle toevoeging maak je met ons noten- en zaden crunch recept. Je hoeft dit natuurlijk ook niet alleen voor salades te gebruiken, je mag het van ons overal over heen strooien! Dit recept komt uit de cursus SIBO, je vindt dit recept terug in week 1.
Noten/zaden crunch
Dit recept kun je maken zonder gluten, kippenei, koemelk, lactose, pinda, soja en tarwe.
Dit recept pas binnen het SIBO en FODMAP dieet.
Servings
10
servingsPrep time
5
minutenCooking time
10
minutenIngrediënten
60 g 60 zonnebloempitten
200 g 200 macadamia, gehakt
1 1 el olijfolie
0.25 0.25 tl zwarte peper
0.25 0.25 tl paprikapoeder
1 1 tl zout
Bereiding
- Voeg de zaden, peper, paprikapoeder en zout toe aan de olijfolie. Laat 5-10 zachtjes roosteren tot de zaden mooi bruin kleuren en roer af en toe om. Laat afkoelen.
Lees meer:
- Noten/zaden crunch ...
- Knoflook sesam bok choy Deze smaakvolle groente wordt bereid met een perfecte combinatie van...
- Gestoofde witlof met sinaasappel Ontdek een smaakvolle en allergievriendelijke optie met ons recept voor...
- Biefstuk met chimichurri Ontdek een heerlijk en allergievriendelijk gerecht met ons recept voor...
- Lamsvlees-pompoenstoofschotel Ontdek een heerlijke en allergievriendelijke optie met onze lamsvlees-pompoenstoofschotel. Deze...