Noten en zaden crunch

Een extraatje voor in je salades? Deze smaakvolle toevoeging maak je met ons noten- en zaden crunch recept. Je hoeft dit natuurlijk ook niet alleen voor salades te gebruiken, je mag het van ons overal over heen strooien! Dit recept komt uit de cursus SIBO, je vindt dit recept terug in week 1.

Noten/zaden crunch

Noten/zaden crunch

0.0 van 0 stemmen

Dit recept kun je maken zonder gluten, kippenei, koemelk, lactose, pinda, soja en tarwe.

Dit recept pas binnen het SIBO en FODMAP dieet.

Servings

10

servings
Prep time

5

minuten
Cooking time

10

minuten

Ingrediënten

  • 60 g 60 zonnebloempitten

  • 200 g 200 macadamia, gehakt

  • 1 1 el olijfolie

  • 0.25 0.25 tl zwarte peper

  • 0.25 0.25 tl paprikapoeder

  • 1 1 tl zout

Bereiding

  • Voeg de zaden, peper, paprikapoeder en zout toe aan de olijfolie. Laat 5-10 zachtjes roosteren tot de zaden mooi bruin kleuren en roer af en toe om. Laat afkoelen.