Oh My Pie – boek van Marike Bol

Ik krijg regelmatig boeken toegestuurd, en soms zitten er echt zulke mooie pareltjes tussen! Dit keer bespreek ik het boek Oh My Pie van Marike Bol “van glutenvrije last naar glutenvrij feestje”. Marike kan je uiteraard volgen op Facebook, Instagram en via haar website. Ze leeft volledig glutenvrij omdat ze coeliakie heeft en maakt daar elke dag een feestje van.

Bij de recepten staan icoontjes zodat je direct kunt zien welke allergenen er niet inzitten. Bijvoorbeeld de Appeltjestaart Granola (dat wil je toch elke dag als ontbijt) is glutenvrij, lactose vrij, ei vrij en geschikt voor een vegan dieet. Niet alle allergenen staan vermeld, maar dus wel gluten, lactose en ei. Ze geeft in haar boek heel veel lekkere recepten prijs die je wel moet gaan maken, maar ook staan er heel veel tips & tricks in zoals een overzicht met vijf variaties voor een lekkere bodem als je een taartje gaat maken.

Als je haar al volgt weet je dat haar taalgebruik erg aanstekelijk werkt.

“Een prinsessen parade met een krokante bodem boordevol voedzame ingrediënten gevuld met een laagje yoghurt bedekt door een tapijtje van zomerfruit…”

Kortom, klik hier en bestel het boek voor € 22,95 bij bol.com. Het is echt een aanrader voor iedereen die glutenvrij leeft en daar een feestje van wil maken.