Begeleiding van een diëtist – dat kan ook online!

Wanneer je klachten of pijn hebt wil je natuurlijk het liefst geholpen worden door een professional. Iemand in opleiding of de stagiair is ook leuk, maar toch echt liever het de beste, het neusje van de zalm… Je zoekt dus goede begeleiding; een gespecialiseerde diëtist!

Heb jij een overgevoeligheid? Dan heb je waarschijnlijk al een flink traject achter de rug. Een arts zal onderzoeken hebben gedaan waar jouw klachten vandaan komen, maar ook zelf heb jij al flink wat hebben geëxperimenteerd: wellicht met supplementen of je voeding.

Wanneer de diagnose gesteld is wil je direct aan de slag om jouw klachten aan te pakken maar wellicht weet je niet helemaal hoe. Een gespecialiseerde diëtist is dé aangewezen persoon om je te helpen om jouw -leefstijl gerelateerde- klachten te verminderen, maar… Ik weet niet hoe het bij jou is, maar mijn agenda is flink gevuld; ik vind het lastig afspraken door de weeks (fysio, coaching, diëtist) er ook nog bij te plannen en ben dan ook superblij wanneer ik iets makkelijk vanuit huis, vanuit mijn luie stoel, online kan; maar wel met een professional aan de andere kant!

Met de zelfzorg programma’s van AllergiePlatform kan dit! Buiten dat dit zelfzorgprogramma vergoed wordt uit de aanvullende verzekering én gevolgd kan worden met behulp van jouw diëtist, is het ook mogelijk dit zelf te volgen en de kennis van de diëtist van Allergieplatform te raadplegen. Heb je vragen, opmerkingen of zijn er onduidelijkheden dan zit er altijd iemand voor je klaar.

Dus wat houdt jou tegen? Na aanschaf van het zelfzorgprogramma krijg je wekelijks een mail met een makkelijk te volgen stappenplan: weekmenu’s, boodschappenlijstjes en heel veel informatie. Heb je vragen; mail dan gerust! Je ontvangst zo snel mogelijk een antwoord/ advies van onze diëtist.

Lees hier meer over onze zelfzorgprogramma’s.