Pasta al pistacchio
Porties
2
personenVoorbereiding
10
minutenKooktijd
20
minutenCalorieën
693,5
kcalIngrediënten
140 gr pasta (tagliatelle)
400 gr bladspinazie
1 el olijfolie
1 ui
2 teentjes knoflook
20 gr pistachepasta
200 ml (plantaardige variant voor) kookroom
Peper naar smaak
15 gr pijnboompitten
- Naar wens toevoegen
10 cherry tomaatjes
Directions
Kook de pasta volgens bereidingswijze op de verpakking.
Bak de ui in olijfolie goudbruin. Pers de knoflook uit en voeg toe.
Meng de pistachepasta met de (plantaardige) room tot een saus. Voeg dit mengsel toe aan de ui en knoflook en bak op laag vuur mee voor ca 2 minuten.
Voeg de bladspinazie toe en laat deze slinken. Voeg naar smaak peper toe.
Halveer de cherrytomaatjes, wanneer je deze erbij wilt serveren.
Giet de pasta af en roer deze door de pistachesaus.
Serveer de pasta met de frisse cherry tomaatjes.
Lees meer:
- Zelf pasta maken met de Philips Pastamachine Als jullie ons volgen op Instagram dan heb je vast...
- Verstopte groenten met pasta ...
- Pasta met kip en olijven Duik in de mediterrane smaken met deze heerlijke pasta, waar...
- Chilisaus Dit heb je nodig: 1 el olijfolie mespuntje asafoetida 3 takjes...
- Verstopte groenten met pasta Geniet van een voedzame pasta met verstopte groenten! Deze smaakvolle...