Pasta al pistacchio

Pasta al pistacchio

0.0 van 0 stemmen
Porties

2

personen
Voorbereiding

10

minuten
Kooktijd

20

minuten
Calorieën

693,5

kcal

    Ingrediënten

    • 140 gr pasta (tagliatelle)

    • 400 gr bladspinazie 

    • 1 el olijfolie 

       

    • 1 ui 

    • 2 teentjes knoflook

    • 20 gr pistachepasta

    • 200 ml (plantaardige variant voor) kookroom

    • Peper naar smaak

    • 15 gr pijnboompitten

    • Naar wens toevoegen
    • 10 cherry tomaatjes

    Directions

    • Kook de pasta volgens bereidingswijze op de verpakking.

    • Bak de ui in olijfolie goudbruin. Pers de knoflook uit en voeg toe. 

    • Meng de pistachepasta met de (plantaardige) room tot een saus. Voeg dit mengsel toe aan de ui en knoflook en bak op laag vuur mee voor ca 2 minuten. 

    • Voeg de bladspinazie toe en laat deze slinken. Voeg naar smaak peper toe.

    • Halveer de cherrytomaatjes, wanneer je deze erbij wilt serveren.

    • Giet de pasta af en roer deze door de pistachesaus. 

    • Serveer de pasta met de frisse cherry tomaatjes.