Niks beter dan een uitgebreide lunch met deze verrukkelijke pistolet met brie en serranoham! De brie smelt perfect in de oven en de knapperige walnoten geven een extra dimensie aan de smaak.
Pistolet met brie en serranoham
Je kunt dit recept maken zonder gluten, pinda, kippenei, soja en tarwe.
Let wel op dat je een broodje kiest dat bij jouw dieetwensen/voorschriften past.
Gang: lunch
Servings
4
servingsPrep time
15
minutenCooking time
10
minutenCalories
300
kcalIngrediënten
8 pistolets (Kies voor een broodje dat FODMAP geschikt is, denk aan glutenvrije of (zuurdesem) spelt broodjes)
8 plakken serranoham
240 gr brie
100 gr rucola
16 walnoten
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de pistolets open en beleg deze met de serranoham en brie. Leg de broodjes in de oven tot de brie zacht of gesmolten is.
- Haal de broodjes uit de oven en verdeel de rucola over de brie en ham.
- Snijd de walnoten fijn en strooi de walnoten over de rucola.
Lees meer:
- Pistolet met brie en serranoham ...
- Hamlapjes met paksoi Heerlijke hamlapjes met paksoi voor een smaakvolle avondmaaltijd! Laat het...
- Gevulde Medjoul dadels met kaas en pistache Zoete verleiding met een hartige twist! Deze gevulde Medjoul dadels...
- Gevulde gem-sla met paddenstoelenmix en gemengde noten Lekker genieten tijdens de feestdagen met deze heerlijke gevulde gem-sla!...
- Geroosterde groentenmix Dit heb je nodig: 1 (2 kleine) courgette 1 aubergine...