Pistolet met brie en serranoham

Niks beter dan een uitgebreide lunch met deze verrukkelijke pistolet met brie en serranoham! De brie smelt perfect in de oven en de knapperige walnoten geven een extra dimensie aan de smaak.

Pistolet met brie en serranoham

Pistolet met brie en serranoham

0.0 van 0 stemmen

Je kunt dit recept maken zonder gluten, pinda, kippenei, soja en tarwe.
Let wel op dat je een broodje kiest dat bij jouw dieetwensen/voorschriften past.

Gang: lunch
Servings

4

servings
Prep time

15

minuten
Cooking time

10

minuten
Calories

300

kcal

Ingrediënten

  • 8 pistolets (Kies voor een broodje dat FODMAP geschikt is, denk aan glutenvrije of (zuurdesem) spelt broodjes)

  • 8 plakken serranoham

  • 240 gr brie

  • 100 gr rucola

  • 16 walnoten

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de pistolets open en beleg deze met de serranoham en brie. Leg de broodjes in de oven tot de brie zacht of gesmolten is.
  • Haal de broodjes uit de oven en verdeel de rucola over de brie en ham.
  • Snijd de walnoten fijn en strooi de walnoten over de rucola.