Dit heb je nodig:
Tomaat zonder pitjes
Bosui
Rode ui
Rode peper
Verse citroensap
Verse koriander
Zout
Nacho’s of andere chips op te dippen.
Zo maak je het klaar:
Makkelijker kan niet… Alles klein snijden en mengen. Het lekkerste is het als je het even een paar uur in de koelkast kan laten rusten, maar dan moet je wel het geduld er voor hebben ha ha ha. Bij ons lukt dat niet!
Dit recept is vrij van: Gluten, tarwe, kippenei, koemelk, lactose, noten, pinda en soja
Lees meer:
- Chilisaus Dit heb je nodig: 1 el olijfolie mespuntje asafoetida 3 takjes...
- Kippenbouillon Dit heb je nodig: 1 kg kip, ik had 3...
- Basissaus Dit heb je nodig: 25 gram boter / wayang 250...
- Preisoep Even een soepje maken. Bij mij thuis worden ze er...
- Hemelse zoute caramelsaus Heb je dat wel eens? Dat je een recept test...