Plantaardige lijnzaad drink OOOMEGA

Een nieuwe melkvervanger, die wilde we natuurlijk wel gelijk testen! OOOMEGA is vrij van de 14 meest voorkomende allergenen, helemaal fijn. Onze blogger Aniek had een pak meegenomen en was heel erg enthousiast.  Ze schrijft:

Ik moet zeggen dat ik heel gelukkig er van ben geworden, dit is de eerste melkvervanger die echt schuimt in de melkschuimer. Ik heb er dus cappuccino mee gemaakt & pannenkoeken. Voor pannenkoeken is ie ook lekker, je krijgt dan hele zachte pannenkoeken. Je ziet het niet echt op de foto, maar het was echt smullen!

Wat is er zo fijn aan OOOMEGA drinks?

OOOMEGA Lijnzaad Drink is de enige drank die kan garanderen dat elk glas van 240 ml 1.200 mg omega 3 bevat.

Waarom is Omega 3 zo belangrijk?

Omega 3 is een essentieel vetzuur. En het gaat hier om het woord essentieel. Omega 3 kan niet door ons lichaam aangemaakt worden, dus onze dagelijkse voeding moet ingrediënten met veel omega 3 bevatten. En er is geen betere bron van plantaardige omega 3 dan lijnzaadolie. OOOMEGA 100% plantaardige Lijnzaad Drink zit ook vol met calcium, vitamine K, B12 en D2. Deze zijn van belang voor het behoud van gezonde botten en tanden.

Waar te koop

Wel leuk hoor, dat we er enthousiast over zijn, maar waar kan je het dan kopen? Nou, dat is heel eenvoudig. Het is te koop bij de AH en Gezondheidswinkel. Dus…

Op de website van OOOMEGA staan heel veel recepten die je kunt maken met de drink. Je kunt ze hier bekijken.