Plastermaxx – De nieuwe pleister zonder lijm.

PlasterMaxx-1Ik kwam laatst de pleisters tegen van Plastermaxx. Deze pleisters werken zonder lijm. Super voor mensen die een gevoelige huid hebben, allergisch zijn voor pleisters of waarvan de handen niet lang stil zitten en ook nat worden. Deze pleisters kunnen tegen water en doen geen pijn om eraf te halen, bijzonder goed voor senioren en kinderen.

Deze pleisters zijn uniek in de markt en bedacht door de mankementen van “normale” pleisters. Het absorptievermogen van de Plastermaxx is gelijk aan normale pleisters. Eventueel wondvocht of bloed wordt geabsorbeerd in de pleister. Deze pleisters plakken nooit aan de huid of aan de wond waardoor werkelijk iedereen deze pleister kan gebruiken zelfs wanneer men hiervoor een allergie, gevoelig huid of irritatie heeft. Onder de pleister kan gewoon zalf of lotion gebruikt worden. Het verwijderen van de pleister doet geen pijn (ideaal voor senioren en kinderen) omdat deze geen lijm bevat. Het sluit de huid nergens af waardoor de wond goed kan herstellen. De pleister is waterbestendig. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld handen, voeten, tenen en vingers. De pleister is erg rekbaar waardoor je goed kunt bewegen met de pleister om.PlasterMaxx-3

Ook voor (huis) dieren is deze pleister te gebruiken omdat het niet aan de vacht blijft plakken, flexibel is en tegen vocht kan.
Je draait met wat spanning de pleister om de vinger, teen, hand voet etc en scheurt hem zo af. Je hebt geen schaar nodig! Dit is ideaal voor thuis of onderweg en is jarenlang te bewaren. De rol is 2,5 cm breed en 450 cm lang.