REDUCE 11. Iberogast

Iberogast gebruikt negen geneeskrachtige kruiden om natuurlijk en effectief verlichting te geven bij meerdere maag- en darmklachten zoals bij PDS. Het kruidengeneesmiddel bestaat uit een unieke combinatie van negen geneeskrachtige kruiden. Deze negen geneeskrachtige kruiden werken samen om natuurlijk en effectief maag-darmklachten, zoals maag- en darmkrampen, misselijkheid en een opgeblazen gevoel te verlichten.

De negen geneeskrachtige kruiden van Iberogast

De negen geneeskrachtige kruiden van Iberogast zijn het volgende:
– Bittere scheefbloem
– Engelwortel
– Karwijvrucht
– Kamillebloemen
– Mariadistelvrucht
– Citroenmelisseblad
– Stinkende Gouwekruid
– Pepermuntblad
– Zoethoutwortel

Hoe werkt het?

Het maag- darmstelsel zorgt voor onze spijsvertering. Het verwerkt voedsel en drank en onttrekt hieraan de noodzakelijke voedingsstoffen. Iberogast normaliseert de maag- en darmpassage. De maag- darmpassage is de weg die uw voedsel en drank door uw maag en darmen aflegt: van uw slokdarm tot aan uw stoelgang. Laboratoriumstudies laten zien dat Iberogast de motiliteit, de beweging en intensiteit van de beweging van maag- en darmspieren, kan reguleren en daarmee de darmpassage kan stimuleren. Daarnaast heeft Iberogast een positief effect op de verlichting van maag- en darmklachten.

De voordelen en dosering

De voordelen van Iberogast zijn het volgende:
– Voor meerdere maag- darmklachten, zoals maagpijn en misselijkheid
– Natuurlijke en effectieve verlichting

De dosering is als volgt:
– Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
– 3 keer daags 20 druppels
– Oplossen in wat vloeistof (water, thee of vruchtensap)
– Voor of tijdens de maaltijd innemen (of bij acute klachten)

Iberogast bij PDS

Maag- en darmklachten kunnen impact hebben op uw dagelijkse leven. Wanneer uw maag en darmen van slag zijn, denk dan aan Iberogast. Het is een naturlijk en effectief geneesmiddel met negen geneeskrachtige kruiden, die samen de maag- darmpassage normaliseren. Daarnaast verlicht Iberogast niet alleen effectief maagklachten, maar ook darmklachten, en dat is prettig als u last heeft van meerdere klachten, zoals maag- en darmkrampen, maagpijn, misselijkheid, een vol gevoel en maagzuur. Verder is Iberogast geregistreerd als geneesmiddel. Ook leuk om te weten is dat Iberogast bij gebruik volgens de bijsluiter zeer zelden bijwerkingen kent. Iberogast is zonder recept verkrijgbaar bij de drogist en apotheek. De werkingssnelheid verschilt van persoon tot persoon. Het kan zijn dat u snel van uw klachten af bent. Als u klachten toch aanhouden, kunt u Iberogast met een gerust gevoel een langere periode gebruiken om uw maag en darmen tot rust te brengen. Het is aan te raden om de druppels twee weken te gebruiken om te zien of het ook voor u werkt. Overleg met uw arts voordat u een zelfzorgproduct gebruikt. Neem ook altijd contact op met uw arts bij twijfel en indien u vragen heeft.

Meer informatie over het product kunt u op deze site terugvinden.

Wil jij naast dit supplement nog doeltreffender aan de slag met jouw klachten? Dit kan door jouw leefstijl aan te passen. Wil jij precies weten op welke voedingsmiddelen je reageert? Dan is het FODMAP-dieet wellicht de oplossing voor jou. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle informatie makkelijk in je mailbox!

{a1344ar30362}