SafeFoodies App

Mijn naam is Stef Meijns (24) en uiteten gaan is voor mij altijd lastig. Sterker nog ik ga liever niet uit eten. Ik reageer namelijk met een anafylaxische reactie op noten en heb helaas een aantal keer meegemaakt dat ik per brancard het restaurant heb moeten verlaten. Deze ervaringen heeft mij aan het denken gezet. Hoe kan ik toch met mijn vrienden uiteten? Hoe kan ik helpen om de goeie restaurants te vinden?

safefoodies app

Daarvoor heb ik nu SafeFoodies opgericht. SafeFoodies is een GRATIS app die mensen met een allergie of intolerantie helpt bij het uitkiezen van het goede restaurant. Want uit eigen ervaring, er zijn wel goede restaurants alleen zie ze maar eens te vinden. SafeFoodies doet dat en sterker nog wij helpen restaurants met hoe om te gaan met mensen met een allergie of intolerantie doormiddel van onze eigen ‘’Routeplanner naar voedselveiligheid’’. Het enige wat wij van u vragen is via onze app: een dag van te voren een reservering ’s aanvraag te doen. Waarom is dit een aanvraag? Het zou zo maar is goed kunnen dat het restaurant wat u geselecteerd heeft, haar ‘’allergie-tafels’’ al vol heeft voor die avond. Hoe eerder u een aanvraag doet, des te groter de kans is dat het restaurant u bevestigd dat u van harte welkom bent.

Door uit eten te gaan via SafeFoodies doneert het restaurant €0,50 cent per gast naar de stichting weg met allergie. Hoe mooi is het door simpel weg weer uiteten te kunnen gaan daar ook nog is het goede doel mee te steunen. Dat kost u dus helemaal niets meer dan alleen het geen dat u heeft besteld bij het restaurant uiteraard.

SafeFoodies is er ook voor mensen die geen allergie of intolerantie hebben. Iedereen kent wel iemand in zijn of haar kring met een allergie of intolerantie. Hoe mooi is het dat als u uit eten gaat via SafeFoodies app daarmee het goede doel steunt. Hoe meer downloads hoe meer restaurants er op onze app komen te staan.

allergiebeurs 2019

De restaurants die op de Allergiebeurs zijn aanbevolen gaat SafeFoodies persoonlijk benaderen. Weet u ook een restaurant bij u in die buurt die geschikt zou kunnen zijn voor SafeFoodies? Dan kunt u bij ons op de website https://safefoodies.com/aanmelden/ uw vertrouwde restaurant opgeven. Mocht het zo zijn dat uw aanbevolen restaurant een SafeFoodies restaurant wordt. Dan maakt u kans op een GRATIS etentje op kosten van SafeFoodies bij dat nieuwe SafeFoodies restaurant.

Voor meer informatie over SafeFoodies en de ontwikkelingen, kunt u bij ons op de site https://safefoodies.com/ terecht.

Download hier de SafeFoodies app in iTunes en Google Play en help mee!