Slapen als een roosje met de slaaprobot van Somnox

Wie wil het nu niet. Je kussen voelen en in slaap dommelen om de volgende morgen uitgerust wakker te worden. Helaas is dat niet voor iedereen zo. Moeite met inslapen, vaak en langdurig wakker worden gedurende de nacht: we kennen allemaal wel iemand die daar last van heeft.

Maar wat heeft slaap en een slaaprobot nu met allergie of intolerantie te maken zou je denken?

Het is als een vicieuze cirkel: goed slapen is goed voor je weerstand. En wanneer je een goede weerstand hebt, heb je vaak minder last van je klachten. En nee, van een goede weerstand gaat je allergie en intolerantie niet over. Maar je stress neemt af waardoor je alles beter aan kunt.

Ademhaling
Tuurlijk, de basis weet je vast wel. Voor je naar bed, gaat geen koffie of alcohol en niet te intensief sporten. En letten op je voeding. Maar hoe krijg je nu een goede ademhaling zodat je vanzelf rustig wordt? Daar deelt Julian wat oefeningen voor. En een oefening om juist wakker te worden!

Slaaprobot
Julian heeft robotica gestudeerd in Delft. Zijn passies -beter slapen voor zijn moeder en zijn opleiding- zijn samengekomen met de ontwikkeling van de Somnox Slaaprobot. De Somnox Slaaprobot ademt met je mee. Door het vasthouden van de Slaaprobot voel je het ademhalingsritme, en neem je deze (onbewust) over. Op deze manier kom je, door middel van een vertraagde ademhaling, tot rust. Er zitten allemaal slimme sensoren in de robot die helpen je ademhaling te vertragen en je zo helpen beter in en door te slapen. Als je dat fijn vindt kan de robot ook rustgevende muziek, natuurgeluiden of ruis geluiden afspelen.

Wat vinden wij er van?
Ik heb zelf geen moeite met inslapen. Maar doorslapen… Zo halverwege de nacht ben ik vaak wakker en is het lastig om weer in slaap te vallen. Door even te ‘knuffelen’ met de slaaprobot is mijn ademhaling zo weer rustig én val ik sneller in slaap. Nu al, na slechts een week gebruik. Mijn dochter valt juist erg slecht in slaap, naar het plafond staren lijkt wel een hobby. Zij heeft veel baat bij de combinatie van de rustgevende geluiden en de regelmatige bewegingen van de slaaprobot.

Probeer het zelf – werkt het niet dan stuur je hem gewoon terug
De aanschaf van de Slaaprobot is best een investering. Maar bedenk eens wat je de afgelopen jaren al hebt uitgegeven aan medicijnen, en hoe lekker het zou zijn als je heerlijk uitgeslapen wakker wordt! Je betaalt alleen als het echt werkt. Ben je niet aantoonbaar beter gaan slapen binnen 30 nachten? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Webinar terugkijken + gratis slaapoefeningen
Julian Jagtenberg heeft tips met ons gedeeld over beter slapen in een webinar. Je kunt het webinar hier terugkijken én de slaapoefeningen downloaden!