
Dit heb je nodig:
- 2 blaadjes gelatine
- 1 granola reep (ik gebruikte de MadeGood apple/cinnamon)
- 200 ml yoghurt (ik gebruikte Griekse Yoghurt)
Zo maak je het klaar:
Week de blaadjes gelatine 5 minuten in een bakje koud water, knijp daarna het goed uit. Pak een steelpan, doe daar 5 eetlepels water in en de blaadjes gelatine. Verwarm tot de blaadjes zijn opgelost in het water. Laat even afkoelen. Doe ondertussen de granola reep in een blender en maal tot grof kruim. Doe het kruim in een glas of mini-taartvorm, druk het aan. Meng het afgekoelde gelatine-water met de yoghurt en schep over de granola. Zet in de koelkast om op te laten stijven.Lees meer:
- Hippe ontbijt bowl Je ziet ze overal, van die hippe ontbijtjes waarbij je...
- Kwarktaartje Zelf een kwarktaartje maken is zó eenvoudig! Je hebt alleen...
- Kwarktaartje zonder… kwark Alpro heeft een nieuw product, plantaardige variatie op kwark. Dat...
- Boerenkool met … kiwi en banaan smoothie Dit heb je nodig: 4 boerenkoolstukjes uit diepgevroren pak 2...
- Kwarktaart Dit heb je nodig: 1 rol koekjes, bijvoorbeeld Glutafin Biscuits...