Ik had dit receptje – als je het zo al kunt noemen – vanmorgen op Instagram gedeeld in de stories. Daar kreeg ik zoveel reacties op, dus toch maar even uitgeschreven. Het is echt zo eenvoudig! Slim als je het in de avond maakt, dan heb je de volgende ochtend je ontbijt klaar staan.
Week de blaadjes gelatine 5 minuten in een bakje koud water, knijp daarna het goed uit. Pak een steelpan, doe daar 5 eetlepels water in en de blaadjes gelatine. Verwarm tot de blaadjes zijn opgelost in het water. Laat even afkoelen.
Doe ondertussen de granola reep in een blender en maal tot grof kruim. Doe het kruim in een glas of mini-taartvorm, druk het aan.
Meng het afgekoelde gelatine-water met de yoghurt en schep over de granola. Zet in de koelkast om op te laten stijven.
Dit recept is:
pinda vrij
low FODMAP
tarwe vrij
soja vrij
SIBO geschikt
notenvrij
kippenei vrij
histamine arm
fructose arm
glutenvrij
Heb je een vraag over onze cursussen of over de vergoeding? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Deze website gebruikt analytische cookies. Mogen we ook marketing cookies in je browser opslaan om de website nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk!' Meer over de cookies kun je lezen in onze privacyverklaring.Tuurlijk!NeePrivacy policy