Trifle

Geniet van een heerlijke trifle die niet alleen verrukkelijk is, maar ook geschikt voor mensen met allergieën. Deze trifle combineert romige lactosevrije kwark met aardbeien, blauwe bessen en glutenvrije speculaas, waardoor het een perfecte traktatie is voor iedereen die op zoek is naar een allergievriendelijk dessert.

Trifle

0.0 van 0 stemmen
Porties

4

personen
Kooktijd

15

minuten

    Ingrediënten

    • 800 gr lactosevrije kwark

    • 4 el citroenrasp

    • 300 gr aardbeien

    • 200 gr blauwe bessen

    • 80 gr pecannoten

    • 8 glutenvrije speculaasjes

    • 120 gr cornflakes

    Directions

    • Meng in een schaaltje de kwark met de citroenrasp.

    • Prak de aardbeien en blauwe bessen in een schaaltje.

    • Hak de pecannoten fijn en houd deze apart.

    • Pak een doorzichtige schaal en leg hier ⅓ van de kwark in, leg hier bovenop ⅓ van het geprakte fruit samen met ⅓ van de cornflakes. Herhaal deze stappen voor nog 2 keer.

    • Verdeel het laatste beetje kwark erover en bedek dit met de verkruimelde speculaasjes en pecannoten.