Wentelteefjes

Geniet van een heerlijk glutenvrij ontbijt met onze smakelijke wentelteefjes! Met dit recept kunnen mensen met een glutenintolerantie ook van dit klassieke gerecht genieten. Met eenvoudige ingrediënten en een paar eenvoudige stappen, zet je in een mum van tijd een heerlijk ontbijt op tafel.

Wentelteefjes

Wentelteefjes

0.0 van 0 stemmen

Dit recept kun je maken zonder gluten, lactose, noten, pinda, en soja.

Gang: Ontbijt
Servings

1

servings
Prep time

5

minuten
Cooking time

15

minuten

Ingrediënten

  • 1 ei

  • 50 ml lactosevrije melk

  • 1 el kaneel

  • 1 el suiker

  • 2 glutenvrije boterhammen

  • olie om in te bakken

Bereiding

  • Klop het ei, de melk, kaneel en de suiker los met een vork.
  • Leg de boterhammen in het mengsel en laat het even intrekken.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak de boterhammen aan beide kanten goudbruin.

Tips

  • Eet ze direct als ze uit de pan komen, dan zijn ze het lekkerst!