Geniet van een heerlijk glutenvrij ontbijt met onze smakelijke wentelteefjes! Met dit recept kunnen mensen met een glutenintolerantie ook van dit klassieke gerecht genieten. Met eenvoudige ingrediënten en een paar eenvoudige stappen, zet je in een mum van tijd een heerlijk ontbijt op tafel.

Wentelteefjes
Dit recept kun je maken zonder gluten, lactose, noten, pinda, en soja.
Gang: Ontbijt
Servings
1
servingsPrep time
5
minutenCooking time
15
minutenIngrediënten
1 ei
50 ml lactosevrije melk
1 el kaneel
1 el suiker
2 glutenvrije boterhammen
olie om in te bakken
Bereiding
- Klop het ei, de melk, kaneel en de suiker los met een vork.
- Leg de boterhammen in het mengsel en laat het even intrekken.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de boterhammen aan beide kanten goudbruin.
Tips
- Eet ze direct als ze uit de pan komen, dan zijn ze het lekkerst!