MadeGood; goed gemaakt!

Wij hopen natuurlijk dat jij al kennis hebt gemaakt met het merk MadeGood en hun heerlijke Granola mini’s en bars.  Zo niet? Wij stellen je graag voor, want dit is niet alleen een heerlijke granola reep; het is écht een mooi merk!

Allergie?

MadeGood produceert hun producten vrij van acht grote allergenen, daar zijnde: pinda, noot, melk, ei, soja, sesam, vis en schaaldieren en gluten. Geen ‘sporen van’ maar een volledig schone fabricatielijn. Bovendien zijn alle producten biologisch en bevatten ze vitamine uit zes verschillende groentesoorten (niet tegen je kinderen zeggen!). Omdat een portie een zeer geringe hoeveelheid FODMAPS bevat kun je ook tijdens het FODMAP arm dieet genieten van de mini’s en bars van MadeGood!* Dit maakt het niet alleen een lekkere maar ook een veilige en gezonde kant-en-klare snack.

Maar ook nog…

MadeGood is een echt familiebedrijf wat werkt vanuit een passie voor gezonde voeding. Zij streven naar een prettige, gezonde en veilige werkplek. Werknemers met diverse achtergronden zijn welkom en er wordt gestreefd naar een eerlijke man-vrouw verhouding binnen het team. Door de biologische oorsprong van hun producten steunen zij biologische boeren en werken zij mee aan het behoud van ons milieu. Door de transparante bedrijfsvoering hebben ze reeds een trouwe klantenkring opgebouwd en wij zijn blij hier aan mee te mogen werken. Door hun groot hart voor kinderen, families én gezondheid in de breedste zin van het woord is dit met recht een mooi bedrijf(svoering) te noemen!

Dus geen twijfel over jouw snack voor onderweg maar gooi een MadeGood reep in je tas en geniet van een heerlijk én gezond tussendoortje!

Meer inspiratie? Lees dan ook ons recept met de Granola Mini’s

*Wij gaan uit van maximaal de voorgeschreven porties. Bij overmatig gebruik kan dit product klachten geven wanneer je overgevoelig bent voor een van de FODMAPs.

Waar kan je ze kopen?

Boon Supermarkt
Hanos
Kweker
Sauna Zwolle

Je gezondheidswinkel kan ze bestellen bij Holland Pharma en UniPharma. Vraag het even, met een paar dagen liggen ze dan in het schap!