100% natuurlijk voedingssupplement bij hooikoorts

SniZtopElk jaar komen er wel weer nieuwe producten op de markt voor mensen die hooikoortsklachten hebben. Deze SnizTop.nl voedingssupplementen zijn al wat ouder, maar voor het eerst ook bij ons te verkrijgen. Ik ben erg benieuwd of iemand het al heeft getest, dus laat gerust een reactie achter!

Dit is wat de leverancier er over zegt: SnizTop.nl is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat snel werkt bij de ondersteuning van lichamelijke reacties op allergenen zoals pollen en grassen, huisstofmijt en huisdierenstof. Het heeft geen negatieve bijwerkingen als sufheid of slapeloosheid. Hierdoor ook zeer geschikt voor kinderen. Het geeft een snelle verlichting van meerdere symptomen van allergie en werkt binnen 15 minuten na inname. Een medicijnvrij alternatief voor zelfzorggeneesmiddelen en de enige natuurlijke klinisch bewezen remedie dat histamine stopt alvorens het aanvangt. SnizTop is al een successtory in onder andere Canada, Nieuw Zeeland, USA, Tsjechië waar het middel onder eigen lokale merknamen zeer succesvol is gelanceerd. Nu introduceert Davantis Health, in samenwerking met het Zwitserse Stragen Pharma, het product op de Nederlandse en Belgische markt.

INGREDIËNTEN
De werkzame relevante ovomucoide wordt uit kwartelei gewonnen.

Per 2 tabletten:
Kwarteleipoeder 84 mg
Zink * 1,5 mg (15% ADH**)

* ZINK = Draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.
** ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Sorbitol E420 (i); Kwarteleipoeder (microkristallijne cellulose E460(i), kwarteleieren); Magnesiumstearaat E470b Zink Bisglycinaat.