5 tips voor het FODMAP-arm dieet

Herkenbaar, toch? Lekker makkelijk een recept uit een kookboek of van het internet kiezen en dit zonder verder na te denken volgen. Maar is dat wel mogelijk als je een FODMAP-arm dieet volgt? Het antwoord is ja! Er zijn tegenwoordig namelijk volop FODMAP-arme recepten – ook wel low FODMAP recepten genoemd – online te vinden. […]

SIBO-brood

Ben je op zoek naar een makkelijk en smakelijk broodrecept dat SIBO-proof is? Ik heb die voor je! Binnen enkele minuten kun je het brood in de oven schuiven en de rest doet de oven. Dit recept en meer kun je vinden in het gratis SIBO brood recepten boek.

Kruiden omelet

Een makkelijke en lekkere kruidige omelet die FODMAP- en SIBO-proof is! Lekker voor een voedzame lunch of uitgebreid ontbijt wanneer je de tijd hebt. Dit recept en meer kun je vinden in het gratis Happy Belly Lunch boek.

Verstopte groenten met pasta

Geniet van een voedzame pasta met verstopte groenten! Deze smaakvolle pasta boordevol groente is rijk aan eiwitten en is snel en gemakkelijk te maken.

Pink special 

Begin je ochtend met een levendig en voedzaam ontbijt! Deze smakelijke roze yoghurtbowl barst van de smaak en is tevens ook erg voedzaam!

Rijst met broccoli kokoscurry

Deze kokoscurry neemt je smaakpapillen mee op een reis door Azië! Ontdek de perfecte balans tussen verse groenten, romige kokosmelk en exotische kruiden. Ideaal voor een gezonde en voedzame maaltijd voor twee personen.