Gevulde gem-sla met paddenstoelenmix en gemengde noten 

Lekker genieten tijdens de feestdagen met deze heerlijke gevulde gem-sla! Een harmonie van paddenstoelen, knapperige noten, bessen en romige feta, verpakt in knapperige slablaadjes. Een voorgerecht dat je niet wilt missen deze kerst!

Gevulde Medjoul dadels met kaas en pistache

Zoete verleiding met een hartige twist! Deze gevulde Medjoul dadels met romige geitenkaas en knapperige pistachenoten zijn een smaakexplosie in elke hap. Perfect voor een snelle en stijlvolle snack of als amuse tijdens jouw kerstfeestjes!

Chocolade voor de Sint

Chocolade zonder de bekende allergenen zijn niet zo veel te vinden.Wij kregen van Mieke van de shop www.puurmieke.nl 2 letters en 2 zakjes sintfiguurtjes toegestuurd om te proeven. Een pure en melk variant, maar dan zonder de koemelk uiteraard. Wat er wel in zit? In de ‘Milky’ variant 40,8% cacao, gedehydrateerde non geraffineerde rijstsiroop, gedehydrateerd […]

Geroosterde pastinaak soep met feta

Ik krijg nooit genoeg van pastinaak soep, ze liggen tegenwoordig bijna heel het jaar in de schappen van de Lidl. Deze variatie, met feta, vult enorm goed en kan je goed van te voren maken zodat je het na een drukke dag zo op tafel hebt staan.

Pannenkoeken met cashewpasta en aardbeien

Deze pannenkoeken staan in een handomdraai op tafel en zijn een echte lekkernij! Een perfecte combinatie van zoet en hartig, deze pannenkoeken zijn niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een energieboost voor jouw dag. Een verrassend ontbijt of een zoete traktatie voor elk moment! Pannenkoeken met cashewpasta en aardbeien 0 van 0 […]